6è - INTERPRETACIÓ

Després de treballar la interpretació i tots els seus elements, hem creat la nostra propia.

Guiant-nos per la música, cada grup ha analitzat les emocions que ens desperten les peces que hem triat.

A partir de l'analisi de les cançons seleccionades, hem dissenyat una situació que respongués a aquestes emocions per interpretar-la.

Com veureu, les interpretacions són mudes i les paraules que no diem les interpretem amb el cos i l'expressió facial per tal d'explicar la situació dissenyada.

El la propera entrada us mostrarem els videos realitzats per tots els alumnes i, també, trobareu explicada la situació que hem interpretat.

Per finalitzar el procés i fer-ne el tancament, cada grup s'ha evaluat segons la rúbrica d'avaluació de la interpretació que, entre tots, hem dissenyat.

Aquí us adjunto també la rúbrica d'avaluació que entre tots els alumnes hem creat centrant-nos en allò que creiem que és el més rellevant en una bona interpretació!


GRUP 1
És un grup de persones que estan avorrides del dia a dia i apareix un senyor que els ensenya que el dia a dia pot ser molt divertit i poden passar coses extraordinàries.



GRUP 2
La historia comença amb quatre amics quan eren petits. Un d'ells ensopega amb el peu d'un altre, uns el defensen i uns altres defensen l'altre grup, de manera que es trenca l'amistat.
Quan ja són més grans, es fan bromes entre ells entenent que s'han de posar d'acord per a tornar a ser amics inseparables.



GRUP 3
La historia comença quan una nena que es diu Haidy surt molt contenta de l'escola i veu que tothom està trist. Ella els intenta animar i ho aconsegueix, aleshores fan un ball i s'ho acaben passant molt bé tots junts.


GRUP 4
dues persones es perden en mig del desert i troben un supermercat, llavors se'n van a dormir i el senyor del supermercat els ofereix passar la nit a casa seva perquè no tenen on dormir.


GRUP 5
Ens trobem en un ritual al mig de la selva. En que es caça un animal i amb el ritual es converteix en un més de la tribu. Després tots junts ho celebren.



Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada